Каспрук і жовтий каток

Прочитав нещодавно у «Фейсбуці» пост одного журналіста про те як наш мер їхав на ровері, і зрозумів, що насправді в нас в місті все чудово, і мер чудовий, просто ми не під тим кутом дивимось і не розуміємо нашого щастя. А помічати справи нашого мера не важко, особливо в останні пару тижнів, коли він чомусь став дуже активний. Але я переконаний, що це ніяк не пов’язано з виборами. Він не такий. І ось після того як прочитав про його добрі справи, зі мною сталася неймовірна пригода, про яку вирішив вам розповісти.

Був теплий та сонячний вересневий день. Я прогулювався сумнозвісною вулицею Богдана Хмельницького. Запах свіженького та ще теплого асфальту нагадував, що саме так пахне коли в місті справжній господарник, цілеспрямований, працьовитий, безкорисний, чесний, людяний, професійний, освічений, толерантний, гарний та порядний мер. І тут… ви не повірите кого я зустрів за кермом асфальтоукладного катка. Це неймовірно, але це факт, то був Олексій Каспрук. І ця картина виглядала нереальною не лише через гарний жовтий каток та помаранчеву «манішку», а те що мер особисто контролював хід робіт, і не довіряючи підряднику сам їх і виконував. І виконував, потрібно сказати, зі знанням справи. Ніби клав усе життя. Відчувалось, що він переймається щоб підрядник дотримувався графіку, він ще переживає за кінцевий результат і вірить в те, що станцює на свіжо-вистеленій бруківці.

Він зупинився на розі 28-Червня та Хмельницького, ми переговорили з ним за життя, і я побажав йому бути обережним на дорозі, а то зараз велодні і велосипедисти зараз люті, вони ж не знають кого обганяють і, що за кермом катка сам мер.

Аж раптом чуємо крик пенсіонерки. Вона переходила вулицю і загрузла в гарячому асфальті, який міцно обіймав її стомлені ноги. Мер ніби звичайнісінька людина, зістрибнув з катка і кинувся виколупувати бабусю з чорного в’язкого полону. А після того, як ні в чому не бувало продовжив роботу.

Коли я вже відходив в мера на телефоні заграв саундтрек із фільма «Матриця» і він комусь сказав у трубці: — Іра, збирай пресуху, я придумав гасло для виборів: герой-рятівник завжди поруч, Ваш SуперОК!

Ось такий він скромний та простий наш сонцесяйний Олексій Каспрук.

2 коментарі

Святослав Вишинський
«SуперОК» — мем спрацює.
Микола Іонуца
Матеріал чомусь не сподобався у Фейсбуці боту Каспрука, Манолію Ткачуку. Видно дід не любить так Олексія, як його люблю та поважаю я, ось і біситься, ревнує) Ну та ладно б мені висказав, він відомий гавномєтатєль, і я знаю як з такими розмовляти, але образив симпатичну дівчину. На жаль доводиться констатувати, що інтелектуальний рівень прихильників Каспрука у ФБ, чомусь увесь час їм дозволяє ображати лише дівчат. Це звичайно журбинка, і неприпустимо для справжніх шанувальників таланту нашого Олексія Павловича.
Хлопці, боти, не бійтесь, будьте сміливіші, і переходьте з образ жінок та дівчат на чоловіків.
А Манолію скажу одне, будь справжнім чоловіком (якщо ти звичайно не Козлова), видали своє лайно в бік дівчини, а скрін з посилом можеш лишити, тут я своїх слів назад не забирав.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте