Тушки з «Народного фронту»: в міськраду без «гавномету»?

Тушки з «Народного Фронту» таки просочились в одну із партій щоб піти на вибори в міськраду. Сєня ніби порішав для своїх там наверху з Порошенко, щоб йшли таки від президентської політсили у Чернівцях. Подейкують, що за місця у списку місцевим «фронтовикам» все одно довелось платити, місць то мало і хтось мав стати «третім» зайвим.

Таким зайвим, а точніше зайвою, стала одіозна блондинка міськради, російськомовний рупор «НФ», Наташа Козлова (я думаю можу дозволити собі так по-рускі, по-домашньому її називати). Проти її кандидатури у спільних списках БПП, Удару й НФ виступили люди, які прекрасно розуміють і знають, що із себе представляє ця «женщіна».

Захищати честь «русской Наташи» взявся особисто голова фракції «Народного Фронту» у Верховній раді Максим Бурбак. На захист колеги він навів гідний її аргумент і оцінив її депутатську роботу цього скликання словами: «Ну нам же потрібен свій гавномет у міськраді?». Ось так голова фракції, друга людина після прем’єр-міністра, відзивається про жінку, що вірою і правдою служила партії довгі роки. Чому ж ми тоді дивуємось?

Та БПП і Удар певно вирішили, що і без Козлової гавнометів з «народного фронту» у їх списках вистачає і відмовили Бурбаку.

Наташа важко пережила це рішення і пішла «по бездоріжжю», а потім обійнявши подушку проплакала пів ночі. Лише з першими променями сонця їй вдалось звикнутись з думкою, що тепер вона «безмандатна» і заснути. Проспала навіть ранкову сесію міськради, та цього разу Олексій Павлович не шукав показово перед ЗМІ депутатів. Він все розумів…

Знаєте, цілу ніч не спав і я, стримував сльози, думав… як так? Як місто і я без неї? Хто буде кричати з місця? Хто буде немов покірний пекінес на ручках підтримувати мого улюбленого Олексія Павловича? Хто буде нести нісенітниці? Хто скаже вголос те, що соромляться озвучувати і є дурним тоном навіть на Мусоргського? Вона ж була Д’Артаньяном чернівецької політики…

І тоді я увімкнув пісню яка характеризує її роботу, переробивши приспів і пару слів, та співав до ранку…

 

Пaльбa, тpaктиpы, cтычки, шпaги, кoни

И буйный пиp oт cхвaтки дo пoгoни.

И миг любви, и миг cвятoгo пылa

Pукa лacкaлa, a душa любилa.

Ta вcтpeчa нe чeтa пpocтoй удaчe.

Былa Любoвь, и былo вce инaчe.

И вoт, cpeди дpузeй я кaк в пуcтынe,

И чтo мнe oт мандата ocтaлocь нынe — тoлькo имя...

Наташенька ...

 

2 коментарі

Святослав Вишинський
Не слід переходити межу розумної критики. Образа — не найсильніший аргумент.
Микола Іонуца
Це ви Бурбаку? Так, я згідний. Він перейшов межу назвавши Наталлю «гівнометом»! Це слова не голови фракції, а якогось, умовно кажучи, Манолія Ткачука з фейсбуку. Може то він і є?
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте